Emergency 2016 Dutch Mod Gameplay YouTube



Emergency 2016 Dutch Mod Gameplay YouTube

Hier is de gameplay van de NL mod in Emergency 2016. Dit is de nieuwste versie van Emergency 5. Mods gemaakt voor Emergency 5 zullen werken op Emergency 2016. Het spel kan worden gekocht: http://store.steampowered.com/app/404 ...

Als je altijd droomde van brandende brandweerlieden, de politie, technische hulpverleners en paramedici als bedrijfshoofd, bent u de man die we zochten! De nieuwe middeleeuwse kaart brengt u naar Keulen, waar de pest de stad in de schaduw van de nieuwe kathedraal verwoest. Als pestdokter probeert u de epidemie te stoppen met de beschikbare remedies. Eeuwen later slaat de pest weer op en je moet het vechten in de metropolen van onze tijd in een nieuwe campagne. In de loop van de uitgebreide campagne worden kleine ongelukken afgewisseld met uitdagende belangrijke gebeurtenissen, waardoor u uren van spetterende gameplay kunt garanderen. Voordat u begint kunt u de geïntegreerde handleiding voltooien, die de basis mechanismen en functies van het spel leert.

Gezicht op tal van onvoorziene situaties in tijden grote operaties aan de gang in de metropolen Berlijn, Keulen, München en Hamburg.

Gebruik de krachtige editor om uw eigen nood te creëren en parallel te werken aan een gedeeld project samen met uw vrienden online.

Command meer dan 20 unieke voertuigen van de politie, brandweer, reddingsdienst en technische hulpverleners.

Inclusief alle inhoud van Emergency 5 Deluxe in de nieuwste Reloaded versie + Nieuw noodvoertuig + Middeleeuwse operatie + Nieuwe campagne


Reacties

Populaire posts